Ne ducem naibii!! Se duc si oamenii buni din țară.

Am zeci de întâlniri unu-la-unu/lună (aprox.60) cu familii cu venituri bune si foarte bune, cu 1-2 copii școlari mici sau preșcolari, studii superioare, vârsta 28-40 ani.

De vreo 3 ani de zile încoace.

Niciodată n-am auzit atât de des - ca luna aceasta - din gura atâtor oameni educați și stabili financiar că vor să plece din țară. 3 sferturi din ei au gândul ăsta. Unii au deja planurile aranjate.

Nu știu cât mai urmăriți știrile, scena politică, sau câți mai aveți răbdare să defrișați prin jungla dezinformărilor și a manipulărilor.
Dar după ziua de ieri, am clar sentimentul că muncim cu toții ca să hrănim o haită mare de mafioți, înțeleși cu toții, de la primul om în țară, inclusiv.

Nu s-a mișcat nimic în ultimii ani. Doar atacuri și dărâmări de instituții.
Cu ieșirile spectaculoase în stradă, noi, oamenii de rând, am făcut tot ce s-a putut. La firul ierbii, cu proiecte personale sau de grup, mai mult sau mai puțin romantice - iarăși s-a făcut și se face cam tot ce se poate.

În rest, de sus, nimic. Doar pomeni salariale pentru angajații la stat, întru amuțirea oricărei vigilențe sau logici economice despre circulația banului.

Ne ducem naibii! Se duc și oamenii buni din țară.