EVOLUȚIA ȘCOLARĂ A COPILULUI MEU 2-6 ani

Intervalul de vârstă 0-6 ani reprezintă baza dezvoltării unui copil. Acum sunt larg deschise ferestrele de oportunitate pentru viitorul unui limbaj dezvoltat și expresiv, pentru logică matematică și perspicacitate, pentru interacțiune socială de succes.
Vă invit să conștientizăm împreună pragurile de dezvoltare pentru copiii de la 2 la 6 ani și cele 3 mari etape ale dezvoltării academice în grădiniță. Parcurgându-le, vom descoperi care sunt nevoile lor de moment, ce putem face acasă și în clase, de acum înainte, ca să ne asigurăm că sunt pregătiți pentru o adaptare lină și sigură la școală.
În urma întâlnirii noastre, fiecare părinte sau educator participant va putea să își construiască o imagine clară despre profilul fiecărei vârste, despre ariile de dezvoltare în care este nevoie de intervenție anume, de strategii de stimulare sau recuperare. Vom descoperi jocuri, exerciții și modele de programe care pot ajuta un preșcolar să își depășească dificultățile de limbaj, de coordonare motrică fină, de socializare, reglare emoțională, atenție, autocontrol etc.
Întâlnirea va avea două părți:
- Prezentarea fiecărei vârste, cu criterii clare de evaluare pentru o dezvoltare armonioasă și modele de intervenție pentru fiecare arie de dezvoltare;
- Sesiune de întrebări din partea părinților și educatorilor participanți;
 
Program:
10.30 – 12.00 Prezentare
12.00 – 13.30 Sesiune de întrebări
 
Taxa participare: 120 lei
 
 
DETALII PLATĂ:
VOCEA PĂRINȚILOR SRL
CUI: RO37618869
Cont plată: RO13UGBI0000672005002RON
La detalii plata, va rugam sa menționați: "Taxa participare conferinta + numele participantului menționat în formular"

Detalii eveniment

Data inceperii evenimentului 15 Mai 2021 10:30
Data incheierii evenimentului 15 Mai 2021 13:30
Capacitate Unlimited
Pret 120 LEI