Programul Helikon pentru prescolari

Pentru grupele permanente de preșcolari ale anului următor (2020-2021), deschidem înscrierile la sediul nostru din București (Tineretului, str. Ghe Lupu)
Programul se recomandă copiilor între 3 și 6 ani. Ca element de noutate, avem două variante de lucru: 8.00 – 13.00 sau 8.00 – 17.00.
Nu este un program tradițional de grădiniță, ci unul derivat din cei 5 ani de experință cu atelierele Helikon, inclusiv cele de testare a preșcolarilor și de feed-back pentru părinți. Activitatea copiilor echivalează conținuturile stabilite la nivel național. Este, totuși, altfel organizată în spațiu și vine cu un alt ritm de lucru.
- cât anume și ce e potrivit să învețe la fiecare vârstă; care este relațația între informații, competențe și valori; care este rolul familiei în învățare și care este responsabilitatea școlii;
- cum arată un regim de viață academică sănătoasă la grădiniță, școală și liceu;
Programul acoperă toate nevoie de dezvoltare ale unui copil de grădiniță și se desfășoară după o metodă itinerară: fiecare spațiu de lucru nu este o clasă propriu-zisă, ci un atelier separat, condus de câte o educatoare specalizată pe o arie anume de dezvoltare. ”Învățarea” se produce parcurgând zilnic aceste stații de activitate, dintr-o sală în alta, pe grupe de vârstă omogene sau mixte. Ne bazăm pe o rutină bine structurată, ambițioasă, cu atenție mare către integrarea tuturor tipurilor de experiențe academice, emoționale, fizice, sociale și estetice, potrivite vârstei. Copiii cunosc și lucrează în egală măsură cu toate educatoarele. Stilul de lucru este unul jucăuș, dinamic și motivant, fără judecată, presiune și condiții anume puse pe copii, dar cu un impact deja măsurat - eficient și tranformator în dobândirea naturală aunui ritm de lucru alert, angajat și eficient.
- care sunt competențele viitorului și ce poate face familia sau școala în afara programei școlare, ca să se asigure că fiecare copil este echipat pentru viitor.
Există un sistem de monitorizare a progresului copiilor, foarte nuanțat, cu feed-back periodic către familii și o procedură de documentare zilnică a activităților, accesibilă tuturor părinților.


Înscrierile se fac aici:

Scoala Helikon pentru prescolari

Prețul biletului este
8.00 – 13.00: 1950 lei/copil/lună
10 luni calendaristice, cu vacanțe școlare conform programului național, respectate ca atare, fără program asigurat
8.00 – 17.00: 2800 lei/lună
include masa de prânz și gustarea de după-amiază, fără mic-dejun
Locație
Scoala Helikon Bucuresti, strada Gheorghe Lupu nr. 19
 
 

Detalii eveniment

Data inceperii evenimentului 21 Feb 2020
Data incheierii evenimentului 30 Iun 2021
Capacitate 50
Pret pornind cu 1950 LEI