Atelier - Copiii sub 6 ani - Anii de Gratie

Cum arată un program ideal de grădiniță?
Cum susțin acasă dezvoltarea fizică, academică, atitudinală și emoțională?
Cum profităm din plin de ferestrele de oportunitate deschise pentru limbaj și gândire logico-matematică?

Galerie Foto

 

Ce spun participantii

  • "Sambata eu cred ca a inceput un fenomen minunat de schimbare in educatia din Romania. Felicitari draga Oana Moraru! Ai oferit in cateva ore atatea solutii concrete parintilor si profesorilor, cat nu am vazut in zeci de conferinte sau carti! Sper sa se imprastie vestile si sa aduni langa tine o comunitate atat de mare de oameni incat viata copiilor nostri chiar sa se poata schimba curand!"

    Monica Popescu

  • "As dori sa va multumesc pentru prezentarea minunata. Am fost incantata si cu adevarat imbogatita de cunoștintele aflate de la dvs. Va multumesc din suflet! Eu sunt traducator engleza-romana si as dori, daca aveti nevoie de orice, să ma ofer voluntara. Cred ca ceea ce faceti este nespus de valoros si ar fi minunat să ajungă la cat mai multi parinti din Romania."

    Octaviana Greceanu

  • "Sâmbătă 26 noiembrie a avut loc un eveniment de mari dimensiuni al Oanei Moraru, cu privire la „Copiii sub 6 ani„. Ca un părinte de viitor școlar și profesionst care lucrează cu copiii, acesta era un eveniment pe care nu îl puteam rata. Următorul – 6-12 ani – vine prin februarie și sunt deja în așteptarea lui. În primul rând, înainte de a vă da câteva din ideile expuse de Oana, trebuie să vă spun că a fost unul din evenimentele care a meritat, la propriu, toți banii. Pentru mulți suma de 420 ron nu a fost mică, însă Oana a depus extra eforturi pentru a face ca acest atelier cu 150 de oameni să rămână interactiv, deși eram mulți, și mai ales să fie folositor tuturor. A fost genul de eveniment pe care cred că numai Oana îl poate susține, abordând copilul de la 0 la 6 ani din mai multe perspective: pedagog și părinte, cu susținere bazată pe dezvoltarea neurologică și studii de specialitate legate de evoluția psihologică a copilului, raportat la factorii din mediu, dar și cu elemente de spiritualitate.Eu m-am îmbogățit sufletește și simt că și relația mea cu copiii va evolua!"

    Lucia Radu Simota

Detalii eveniment

Data inceperii evenimentului 26 Noi 2016 9:00
Data incheierii evenimentului 26 Noi 2016 17:00
Capacitate 150
Pret 420 LEI
Locatie Ramada Plaza Hotel
Nu mai acceptam inregistrari la acest eveniment