Seminar: Adolescenta - Anii Identitatii

Succesul se construieste din caracter.
Cum isi dezvolta copiii pofta de viata, harnicia, rezilienta, onestitatea, cooperarea, toleranta?
Ce fac ca sa ma asigur ca isi ia viata in mainile proprii, isi gestioneaza timpul, prioritatile si visurile si pe termen lung?
 

Galerie Foto

 

Ce spun participantii

 • "Unul dintre cele mai bune workshopuri pe această temă la care am participat, dacă nu cumva cel mai bun.
  Informațiile bine documentate din punct de vedere psihologic și explicate în cuvinte obișnuite, multitudinea de exemple din viața personală și profesională a Oanei și, mai ales, invitații adolescenți pe care Oana Moraru i-a adus cu ea m-au făcut să mă simt minunat timp de 6 ore. Sunt încântat că am participat pentru că am avut prilejul să-mi reamintesc și (încă) să mai descopăr (și alte) lucruri despre ce se întâmplă cu fiica mea de 14 ani și în special ce nevoi are de la părinții ei la această vârstă.
  Felicitări ar fi un cuvânt prea mic pentru eveniment așa că ... UAU!!!"

  Opran Marian

 • "Multumim pentru ziua de astazi si felicitari pentru ce faceti! 😊🤗💖 Big like si pentru tinerii care v-au insotit si au avut disponibilitatea de a ne impartasi experientele lor 👍🤘"

  Roxana Morozan

 • "Duminica a fost despre Adolescenta: anii identitatii, o conferinta sustinuta de Oana Moraru. O varsta tumultoasa, fragilla, in care creierul se pregateste de marea aventura a desprinderii din cuib.
  De cateva ori mi-a venit sa plang pentru ca mi-am amintit de etapele prin care am trecut eu insami: ma simteam neinteleasa, neiubita, revoltata si autodistructiva. Acum pricep de ce. Si e bine ca toti parintii de adolescenti sau preadolescenti sa inteleaga care sunt motivele reale din spatele plictiselii cronice a adoloescentilor. De ce ne provoaca si au nevoie sa ne darame, un timp, ca sa se construiasca pe sine.
  Iti povestesc mai mult de la 9, in Happy Music"

  Ruxandra // Itsy Bitsy

 • "Adolescenta este opera naturii, care, lipsita de emotie si fara sa contorizeze suferinta noastra cand spunem "asta nici nu zici ca-i copilul meu, nu-l recunosc", pregateste viitorul adult sa se desprinda de acasa.
  Ei pleaca si daca ii asteptam cu iubire si cu "usa deschisa", vor reveni spre noi parintii, dupa 25 de ani, cand trec in viata de adult.
  Sunt multe de spus despre adolescent, sper sa am un pic de timp zilele astea sa rezum cateva idei care sunt inca proaspete dupa seminarul sustinut ieri de Oana Moraru.
  Oricum, va recomand sa o ascultati cand aveti ocazia, povestind despre copii mici sau mari, caci veti avea de invatat."

  Madalina Ghidiuta

Detalii eveniment

Data inceperii evenimentului 28 Mai 2017 10:00
Data incheierii evenimentului 28 Mai 2017 14:30
Inceperea inscrierii 07 Apr 2017
Capacitate 150
Sfarsitul inscrierii 25 Mai 2017
Pret 250 LEI
Locatie Double Tree by Hilton Bucharest
Nu mai acceptam inregistrari la acest eveniment