EVOLUȚIA ȘCOLARĂ A COPILULUI MEU

Dacă ai copil în clasa Pregătitoare sau I-IV, simți, probabil, nevoia unei concluzii clare, acum, la finalul unui an școlar cu multe dificultăți și discontinuități.
Cum poți evalua corect evoluția lui academică? Este la nivelul programei școlare? Sunt achizițiile lui de durată, echilibrate și relevante? Cum îl poți ajuta acolo unde încă are dificultăți? Cum poți construi un program remedial eficient? Cum poți stimula un copil talentat?
Vă invit să conștientizăm împreună pragurile de dezvoltare pentru fiecare clasă. Parcurgându-le, vom descoperi care sunt nevoile lor de moment, ce putem face acasă și în clase, de acum înainte, ca să ne asigurăm că sunt pregătiți pentru etapa școlară următoare.
În urma întâlnirii noastre, fiecare părinte sau educator participant va putea să își construiască o imagine clară despre profilul fiecărei clase, despre ariile de dezvoltare în care este nevoie de intervenție anume, adică de strategii de stimulare sau recuperare. Vom descoperi jocuri, exerciții și modele de programe care pot ajuta un școlar să recupereze sau să accelereze acolo unde are nevoie.
Fiecare participant va învăța să devină un evaluator obiectiv și atent al propriului copil și să ia decizii bune pentru traseul lui academic, în funcție de nevoi și potențial.
Întâlnirea va avea două părți:
- Prezentarea fiecărei vârste, cu criterii clare de evaluare pentru o dezvoltare armonioasă și modele de intervenție pentru fiecare arie de dezvoltare;
- Sesiune de întrebări din partea părinților și educatorilor participanți;
 
Program:
10.30 – 12.00 Prezentare
12.00 – 13.30 Sesiune de întrebări
 
Taxa participare: 120 lei
 
 
DETALII PLATĂ:
VOCEA PĂRINȚILOR SRL
CUI: RO37618869
Cont plată: RO13UGBI0000672005002RON
La detalii plata, va rugam sa menționați: "Taxa participare conferinta + numele participantului menționat în formular"

Detalii eveniment

Data inceperii evenimentului 22 Mai 2021 10:30
Data incheierii evenimentului 22 Mai 2021 13:30
Capacitate Unlimited
Pret 120 LEI