Parteneri

Kinderpedia
Co-organizator

Kinderpedia

Kinderpedia este o solutie digitala interactiva care aduce impreuna gradinitele, educatorii si parintii pe aceeasi platforma.

Itsy Bitsy FM
Media

Itsy Bitsy FM

Singurul radio din Romania pentru parinti ca tine. Bucurie in familie inseamna pentru noi atat parinti fericiti, cat si copii veseli, care invata despre viata prin joc.

Mamica Urbana
Media

Mamica Urbana

Blogul Mamica Urbana porneste de la necesitatile fizice si psihice ale oricarei femei care a nascut.

Cartemma
Partener

Cartemma

Magazin online de carti pentru copii.

Parenting PR
Partener

Parenting PR

Suntem specializaţi pe nişa de parenting şi avem colaboratori care cunosc psihologia familiei şi a cuplului. Creăm campanii integrate pentru branduri care au ca target final familia şi/sau componenţi ai acesteia.

Sloop
Partener

Sloop

SLooP a devenit rapid un prieten drag al frigiderelor, posetelor, sertarelor de birou si meselor de cafenele din tara noastra.

Ana Pan
Partener

Ana Pan

La Ana Pan credem ca poti fi autentic intr-un shop realizat de romani, intr-o firma romaneasca, avand produse traditionale si reinventate, create zilnic de la 0, chiar in centrul Bucurestiului.
 

Parteneri Constanta

Jurnalul Unei Mame
Media

Jurnalul Unei Mame

Despre trairi, convingeri, experiente ale unei mame, impartasite cu dragoste si emotie.
TouchMedia
Media

TouchMedia

Consideram ca sarea si piperul stau in creativitatea echipei, solutiile propuse de noi si strategia pe care o gandim pentru partenerii nostri depinzand in cea mai mare masura de creativitate.
Agora
Partener

Agora

Agora Tea & Coffee este spatiu de intalnire in spiritul celei mai vechi traditii elene: aceea a locului de intrunire, de dezbatere publica, de avanscena a valorilor.
Ancuta Andra
Partener

Ancuta Andra

Frumusetea este o stare de spirit. De aspectul fizic ne ocupam noi.
Baden 11
Partener

Baden 11

Creatiile Baden11 isi propun sa provoace prin imaginatie la exprimarea individualitatii. Filosofia noastra este bazata pe "style is an attitude", o forma de a fi tu insati.
Haute Cup
Partener

Haute Cup

Avem tabieturi.
Suntem greu de multumit.
Colindam intreaga lume in cautarea gustului perfect.